Реализација ПОН од 21.11. до 2.12.2022. године

Студенти III године основних академских студија криминалистике који имају обавезу реализације Стручне праксе од 21.11. до 2.12.2022. године...

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ ИМАЈУ ОБАВЕЗУ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПОСЕБНИХ ОБЛИКА НАСТАВЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ ИМАЈУ ОБАВЕЗУ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПОСЕБНИХ ОБЛИКА НАСТАВЕ КОЈА ЈЕ ПЛАНИРАНА ОД 21.11.2022 ДО 2.12.2022 ГОДИНЕ

Студенти III године Основних академских студија криминалистике треба да се електронски пријаве за праксу у зимском семестру која је планирана да се реализује од 21.11.2022 до 2.12.2022 године  линк за пријаву https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepBuCzN3nIaIGyR_t9Z_ix7gQtTmF8s6bf7JKpOKFf_B54Sg/viewform

Молимо студенте који се не налазе на списку студената из линка, a који нису реализовали стручну праксу (обнова године, реупис) да се пријаве на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Рок за пријаву је 31.10.2022 године.

По завршетку пријаве, коначни спискови биће објављени на интернет страници Универзитета.

НПП КПА: Пријава за праксу - зимски семестар 2021. године

Студенти који имају обавезу реализације Стручне праксе у новембру 2021. године, могу да се пријаве електронски овде (рок за пријаву је од 21.10. до 24.10.2021.)
Линк за пријаву овде

Распоред за SKAT и пријава за Праксу - летњи семестар 2020.

Распоред обуке (измењен) у руковању службеним оружјем (SKAT), можете погледати овде
Пријаву за праксу, можете поднети овде (пријава је од 2.3. до 8.3.2020)

Распоред праксе - зимски семестар 2019.

Обавештење за студенте који имају обавезу реализације посебних облика наставе од 25.11. до 6.12.2019. године

  • Студенти који обављају праксу ван Београда, у обавези су да се првог дана праксе јаве у Полицијску управу у седишту, у 8.00 часова. Наредних  дана биће у одабраној полицијској станици, ако су испуњени кадровски и организациони услови. Наиме, уколико ментори координатори сматрају да ће циљеви праксе бити успешније остварени ангажовањем студената у управама у седишту, студент нема слободу избора.
  • Студенти који праксу реализују у Полицијској управи за Град Београд, у обавези су да се првог дана праксе, у 8.00. часова, јаве ментору-инструктору у полицијској станици по распореду праксе (Земун, Нови Београд, Савски венац, Палилула или Чукарица).
  • Студенти друге године основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу 8 радних дана у седишту ППУ, 1 радни дан у НКТЦ и 1 радни дан у просторијама КПУ.
  • Образац Дневног извештаја, студенти могу преузети на следећем линку овде. Од студента се очекује да за сваки радни дан попуни извештај који ће потписати ментор-инструктор, непосредно одговоран за рад студента.
  • Током трајања праксе, студенти немају наставне обавезе на Универзитету.

Распоред студената по ПУ можете погледати на следећем линку овде
Адресе ПУ можете погледати на следећем линку овде

Распоред обуке у руковању службеним оружјем (SKATT)

Распоред за SKATT у зимском семестру у школској 2019/2020 године, можете погледати овде

Обавештење за студенте који имају обавезу реализације посебних облика наставе од 25.11. до 6.12.2019. године

Студенти II године Основних академских и струковних студија криминалистике, студенти II године Основних академских студија Форензичко инжењерство и студенти III године Основних академских студија криминалистике треба да се електронски пријаве за зимску праксу до 25.10.2019. године (линк за пријаву).
По завршетку пријаве, финални спискови биће окачени на огласну таблу (28.10.2019.) у приземљу Наставне зграде.

ОБАВЕШТЕЊЕ за студенте који имају обавезу реализације посебних облика наставе од 8.4. до 19.4.2019. године

ОБАВЕШТЕЊЕ за студенте који имају обавезу реализације посебних облика наставе од 8.4. до 19.4.2019. године можете погледати овде.

Списак и распоред студената летње праксе 2019

Списак и распоред летње праксе можете погледати овде.

Образац Дневног извештаја са праксе студенти могу преузети овде.

Распоред праксе - летњи семестар 2019.

У периоду од 03.04. до 25.04.2019. године реализоваће се посебни облици наставе, комплетно обавештење са распоредом реализације по годинама можете погледати овде

Распоред праксе - зимски семестар 2018.

Студенти који обављају праксу ван Београда, у обавези су да се првог дана праксе јаве у Полицијску управу у седишту, у 8.00 часова. Наредних  дана биће у одабраној полицијској станици, само уколико ментори координатори  организационо и кадровски немају сметње за успешно остваривање циљева праксе!
Студенти који праксу реализују у Полицијској управи за Град Београд, у обавези су да се првог дана праксе у 8.00. часова, јаве ментору-инструктору у полицијској станици по распореду праксе (Земун, Нови Београд, Савски венац или Палилула).
Студенти друге године основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу 8 радних дана у седишту ППУ, а преостала два дана, по утврђеном распореду у НКТЦ.
Образац Дневног извештаја са праксе студенти могу преузети у електронској форми са сајта Академије.  Од студента се очекује да за сваки радни дан попуни извештај који ће потписати ментор-инструктор, непосредно одговоран за рад студента.
Адресе ПУ можете погледати овде

Распоред посебних облика наставе

Посебни облици наставе за студенте I, II, III и IV године, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени