Обавештење за студенте који имају обавезу реализације посебних облика наставе од 25.11. до 6.12.2019. године

  • Студенти који обављају праксу ван Београда, у обавези су да се првог дана праксе јаве у Полицијску управу у седишту, у 8.00 часова. Наредних  дана биће у одабраној полицијској станици, ако су испуњени кадровски и организациони услови. Наиме, уколико ментори координатори сматрају да ће циљеви праксе бити успешније остварени ангажовањем студената у управама у седишту, студент нема слободу избора.
  • Студенти који праксу реализују у Полицијској управи за Град Београд, у обавези су да се првог дана праксе, у 8.00. часова, јаве ментору-инструктору у полицијској станици по распореду праксе (Земун, Нови Београд, Савски венац, Палилула или Чукарица).
  • Студенти друге године основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу 8 радних дана у седишту ППУ, 1 радни дан у НКТЦ и 1 радни дан у просторијама КПУ.
  • Образац Дневног извештаја, студенти могу преузети на следећем линку овде. Од студента се очекује да за сваки радни дан попуни извештај који ће потписати ментор-инструктор, непосредно одговоран за рад студента.
  • Током трајања праксе, студенти немају наставне обавезе на Универзитету.

Распоред студената по ПУ можете погледати на следећем линку овде
Адресе ПУ можете погледати на следећем линку овде

Студенти II године Основних академских и струковних студија криминалистике, студенти II године Основних академских студија Форензичко инжењерство и студенти III године Основних академских студија криминалистике треба да се електронски пријаве за зимску праксу до 25.10.2019. године (линк за пријаву).
По завршетку пријаве, финални спискови биће окачени на огласну таблу (28.10.2019.) у приземљу Наставне зграде.

У периоду од 03.04. до 25.04.2019. године реализоваће се посебни облици наставе, комплетно обавештење са распоредом реализације по годинама можете погледати овде

Студенти који обављају праксу ван Београда, у обавези су да се првог дана праксе јаве у Полицијску управу у седишту, у 8.00 часова. Наредних  дана биће у одабраној полицијској станици, само уколико ментори координатори  организационо и кадровски немају сметње за успешно остваривање циљева праксе!
Студенти који праксу реализују у Полицијској управи за Град Београд, у обавези су да се првог дана праксе у 8.00. часова, јаве ментору-инструктору у полицијској станици по распореду праксе (Земун, Нови Београд, Савски венац или Палилула).
Студенти друге године основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу 8 радних дана у седишту ППУ, а преостала два дана, по утврђеном распореду у НКТЦ.
Образац Дневног извештаја са праксе студенти могу преузети у електронској форми са сајта Академије.  Од студента се очекује да за сваки радни дан попуни извештај који ће потписати ментор-инструктор, непосредно одговоран за рад студента.
Адресе ПУ можете погледати овде

Контакт подаци

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

Установа

Основне студије

Упис

© Copyright 2018. All Rights Reserved Криминалистичко-полицијски универзитет. Информатички центар. Пријатељи сајта

Претрага

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

  • (011) 3161-444
  • (011) 3107-100
  • dekanat@kpu.edu.rs