Реализација ПОН од 21.11. до 2.12.2022. године

Студенти III године основних академских студија криминалистике који имају обавезу реализације Стручне праксе од 21.11. до 2.12.2022. године:

  • Студенти који Стручну праксу реализују ван Београда, у обавези су да се јаве првог дана праксе у подручну полицијску управу према унапред утврђеном распореду, у 8,30 часова, где ће их преузети ментор-координатор.
  • Студенти који Стручну праксу реализују у Полицијској управи за град Београд, у обавези су да се првог дана праксе јаве у 8,30 часова ментору-координатору у полицијској станици по унапред утврђеном распореду праксе (Земун, Нови Београд, Савски венац и Чукарица).
  • Образац Дневног извештаја, студенти могу преузети у електронској форми са сајта Криминалистичко-полицијског универзитета. Студент упућен на праксу сваки дан попуњава Дневни извештај који ће потписати ментор, непосредно одговоран за рад студента. Дневник извештаја се по повратку са праксе доноси на увид руководиоцу Департмана криминалистике или лицу које он овласти.
  • Напомињемо да студенти, током трајања Стручне праксе, немају наставне обавезе на Универзитету, а на праксу се првог дана одлази у цивилном оделу (остали дани по договору са ментором-координатором).

Дневник Стручне праксе са упутством можете преузети овде

Дневни извештај који се сачињава за сваки дан обављене Стручне праксе можете преузети овде

Адресе полицијских управа/полицијских станица можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени