Buddy sistem

Поред свих поменутих механизама подршке студентима који долазе на мобилност у Криминалистичко-полицијски универзитет (Студентска служба, Менторска служба, Библиотека, референти за међународну сарадњу и пројекте, проректор за међународну и интеринституциoналну сарадњу), посебан вид подршке пружа Студентски парламент.

Основна мисија Студентског парламента је остваривање права и заштита интереса студената, што се подједнако односи како на студенте Криминалистичко-полицијског универзитета, тако и на студенте других високошколских установа који долазе на мобилност.

Посебан вид подршке остварује се кроз тзв. Buddy system, у којем непосредно учествују студенти Универзитета који имају искуства у програмима размене студената, као и студенти који су посебно заинтересовани да буду својеврсни домаћини-водичи гостујућим студентима током њиховог боравка у Универзитету.

Све додатне информације могу се добити од Студентског парламента, слањем питања на и-мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Контакт подаци

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

Установа

Основне студије

Упис

© Copyright 2018. All Rights Reserved Криминалистичко-полицијски универзитет. Информатички центар. Пријатељи сајта

Претрага

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

  • (011) 3161-444
  • (011) 3107-100
  • dekanat@kpu.edu.rs