Увид научној и стручној јавности за дан 25.01.2021

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Мастер академских студија криминалистике, Марка Стојановића под називом: “Угрожавање еколошке безбедности инвазивним врстама“. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.
 
Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Мастер академских студија криминалистике, Душана Ђокића под називом: “Еколошки деликти у Републици Србији“. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Мастер академских студија криминалистике, Далиборке Мићић под називом: “Психолошки профил вишеструког извршиоца кривичног дела силовања – студија случаја“. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Мастер академских студија криминалистике, Бојана Четника под називом: “Анализа кривичног дела тешка крађа на територији Републике Србије“. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.
 
Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Мастер академских студија криминалистике, Ане Кекић под називом: “Специфичности евакуације као мере цивилне заштите у ванредним ситуацијама“. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Мастер академских студија криминалистике, Зоране Попов под називом: “Поступање полиције у процени ризика од насиља у породици“. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Мастер академских студија криминалистике, Филипа Миљковића под називом: “Анализа обучености полицијских службеника Полицијске управе у Јагодини за употребу средстава принуде“. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.
 
Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студентa Специјалистичких академских студија криминалистике, Милоша Златковића под називом: “Криминолошки аспекти кривичних дела тешке крађе на подручју Ниша у периоду од 2016. до 2018. године“. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студентa Специјалистичких академских студија криминалистике, Решада Џанковића под називом: “Појавни облици и карактеристике насилничког криминалитета у Србији и превентивне активности полиције“. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Мастер академских студија криминалистике, Марка Благојевића под називом: “Анализа употребе средстава принуде МУП-а Р Србије са посебним акцентом на средства за везивање у периоду од 2015.-2020. године“. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, Ул. цара Душана бр.196,Земун.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени