Увид научној и стручној јавности за дан 13.12.2018

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Јовићевић Предрага под називом: ”Успостављање и функционисање самозаштитне  делатности у наменској војној индустрији Републике Србије”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Танасковић Невене под називом: ”Конфликтолошки потенцијал твитера у друштвено политичким кризама”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Рудан Лазара под називом: ”Пресретање и надгледање дигиталног мрежног саобраћаја”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Ђукић Драгише под називом: ”Развој полиције у Србији у првој половини XIX века”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени