Увид научној и стручној јавности за дан 21.09.2018

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Кутлић Милане под називом: ”Компаративна анализа антивирусних алата: KASPERSKY, AVG и NOD”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Лукић Јоване под називом: ”Мрежни алати за обезбеђивање сигурности од DDOS”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид  научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Кнежевић Стефана под називом:”Медији и насиље”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности   специјалистички рад и Извештај комисије о оцени спeцијалистичког рада студентa Ђуровић Дејана под називом:”Критички осврт на правну регулативу приватног обезбеђења у Републици Србији, посебно са аспекта практичне примене”. Извештај и специјалистички  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени