Увид научној и стручној јавности за дан 19.01.2018

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Ђошић Данијеле под називом: ”Подршка информационих технологија развоју електронског банкарства ”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Чекић Вање под називом:”Међународна полицијска сарадња у борби против тероризма са освртом на Републику Српску”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Александре Шћекић под називом: ”Морфолошке карактеристике полицијских службеника женског пола у полицији  Абу Дабија  ”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Mилице Луковић под називом: ”Поступање полиције у циљу заштите жртава насиља у породици ”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Кајганић Зорана под називом: ”Карактеристике и заступљеност  насиља над женама на подручју општине Добој у БИХ”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Чамагић Милоша под називом: ” Улога привремених датотека рачунара у дигиталној форензици”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Трнинић Зорана под називом:”Сертификација као начин обезбеђивања сигурности рачунарских мрежа”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196. Република Србија

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Ћирин Драшко под називом:” Компарација положаја и улоге јавног тужиоца у кривичном поступку  у концепту тужилачке и судске истраге”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Тинтор Владимира под називом: ”Легитимитет и легалитет командне одговорности у међународном кривичном праву”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студента Божовић Бојана под називом: ”Примена природних полимера у откривању латентних трагова отисака прстију”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности масте  рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Ђорђевић Иване под називом: ”Идентификација основних појмова о дигиталној особи на основу њиховог потписа”.  Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Мирковић Душка под називом: ”Београдска полиција у Кнежевини и Краљевини Србији”.  Извештај и специјалистички  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Грбић Мирослав под називом: ”Почеци успостављања  контроле рада полиције у Србији”. Извештај и специјалистички  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени