Увид научној и стручној јавности за дан 23.01.2017

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности мастер рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Ристић Марије  под називом: ”Процесни услови и значај потражних радњи полиције у концепту тужилачке истраге ”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности мастер рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Васковић Марине   под називом: ” Обележја и ефекти тимског рада у полицији ”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности мастер рад  и  Извештај комисије о оцени мастер  рада студента Јанковић Данила под називом: ” Жене као извршиоци кривичног дела убиства ”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности  специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студенткиње Савић Сање   под називом: ”Идентификација жртава трговине људима у Републици Србији”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности  специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студенткиње Лазовић Марине   под називом: ”Супростављање насилничком понашању на спортским приредбама”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности  специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студенткиње Мицкоски Бојана   под називом: ”Систем обезбеђења лица и имовине у контексту видео надзора урбаних средина”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности  специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Обреновић Мирослава   под називом: ” Вештачење као метод утврђивања чињеница у парничном поступку”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности  специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Ашанин Бојана  под називом: ”Оспособљеност у скијању као предуслов обезбеђивања одређених личности ”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности  специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Радошевић Вук   под називом: ” Проблеми мерења успешности  полицијске организације”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности  специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Булатовић Радомира  под називом:”  Трагови папиларних линија”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности  специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Стишовић Јована  под називом:”Резултати базично моторичног статуса полицијских службеника у односу на њихово стечено образовање”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, Ул. Цара Душана бр.196.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени