Сви студенти основних студија - Овера зимског семестра у школској 2022/23. години

Обавештавају се студенти, који су први пут уписали годину студија на свим студијским програмима, да имају обавезу да овере семестар. За оверу семестра потребно је да прикупе потписе из свих предмета које су слушали у овом семестру (а студенти основних студија и потпис из посебних облика наставе). Потпис на основним студијама из посебних облика наставе даје Зоран Милановић, а потпис за праксу студентима треће године Основних академских студија криминалистике и Стручне групе студентима четврте године Основних академских студија криминалистике и треће године Основних струковних студија криминалистике даје проф. др Радомир Зекавица, руководилац Департмана криминалистике. Овера семестра обавиће се од 9. до 17. јануара 2023. године у Одсеку за студентска питања. У складу са важећом Одлуком о утврђивању цена услуга на КПУ, накнадна овера семестра плаћа се у износу од 3000,00 динара.

Студенти који су обновили годину не оверавају семестар.

Студенти прве године докторских студија, специјалистичких и мастер студија који су уписани 2022/23. године приликом овере семестра треба да потпишу уговор о студирању на другом и трећем степену студија.

Потпис за праксу и стручне групе

Потпис за стручну праксу студенти треће године Основних академских студија криминалистике могу да узму код проф. др Радомира Зекавице у уторак 10.1.2023 године од 10:00 до 11:30 часова.

Потпис за стручне групе студенти четврте године Основних академских студија криминалистике могу да узму код проф. др Радомира Зекавице у уторак 10.1.2023 године од 12:00 до 14:00 часова.

Потпис за стручне групе студенти треће године Основних струковних студија криминалистике могу да узму код проф. др Радомира Зекавице у уторак 10.1.2023 године од 11:30 до 12:00 часова.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени