НПП КПА: Обавештење свим студентима Универзитета

У периоду од 10. до 14. јануара 2022. године у скаду са епидемиолошком ситуацијом (Covid - 19) настава на свим студијским програмима одржаће се on-line по већ утврђеним распоредима за овај семестар. Студенти I и II године Основних академских студија криминалистике имаће наставу on-line по коригованом распореду који ће бити објављен на сајту КПУ.

Упутство за праћење наставе можете погледати овде

Студенти који ће у дому КПУ провести најмање три дана у континуитету за време испитног рока,  неопходно је да приликом доласка у дом доставе негативан антигенски тест који није старији од 48 сати, осим у случају да су примили вакцину против Covid – 19 у протеклих 7 месеци.

Потписе за присуство на настави студенти могу прикупити на испитима. Овера семестра која је била планирана у периоду од 12. до 19. јануара, из разлога погоршања епидемиолошке ситуације неће се реализовати. Нови термини за оверу семестра биће објављени накнадно током летњег семестра.

Од 10. јануара 2022. године радно време Библиотеке на КПУ биће: понедељком, уторком, четвртком и петком до 15,30 часова и средом до 20,00 часова.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени