Пракса за студенте: Реализација посебних облика наставе

Обавештење за студенте који имају обавезу реализације посебних облика наставе од 16.04. до 27.04.2018. године:
 
  • Студенти који обављају праксу ван Београда, у обавези су да се првог дана праксе јаве у Полицијску управу у седишту, у 8.00 часова. Даља реализација праксе у евентуално одабраној полицијској станици, зависиће од кадровских потенцијала ментора и могућности остваривања циљева праксе ван седишта ПУ.
  • Студенти који праксу реализују у Полицијској управи за Град Београд, у обавези су да се првог дана праксе у 8.00. часова, јаве ментору-инструктору у полицијској станици по распореду праксе (Земун, Нови Београд, Савски венац, Палилула или Чукарица).
  • Студенти четврте године Основних академских студија криминалистике-безбедносног смера првог дана праксе биће у Сектору за ванредне ситуације, наредних пет радних дана у Управи за ванредне ситуације, а преостала четири дана у другим субјектима безбедности, по распореду који ће накнадно бити објављен.
  • Студенти треће године основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу у просторијама КПА.
  • Студенти четврте године основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу у Управи криминалистичке полиције ПУ за Град Београд, Одељењу за увиђајно-оперативне послове и Националном криминалистичко-техничком центру, у Одељењу криминалистичке технике ПУ за град Београд.
  • Студенти друге године основних академских студија, студијског програма Информатика и рачунарство, реализоваће праксу у Полицијској управи за Град Београд и у Сектору за аналитику, телекомуникационе и информационе технологије.
  • Студенти треће и четврте године основних академских студија, студијског програма Информатика и рачунарство, реализоваће праксу у Сектору за аналитику, телекомуникационе и информационе технологије.
  • Студенти ће праксу реализовати у цивилном оделу и лично ће сносити трошкове путовања.
  • Образац Дневног извештаја са праксе студенти могу преузети у електронској форми са сајта Академије.  Од студента се очекује да за сваки радни дан попуни извештај који ће потписати ментор-инструктор, непосредно одговоран за рад студента.
  • За све недоумице или сугестије, студенти се могу обратити како пре, тако и током трајања праксе на e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефон 064/13 03 749.

Адресе ПУ, можете преузети овде (PDF)
Дневник праксе, можете преузети овде (DOC)
Списак по управама, можете преузети овде (PDF)

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени