Пракса за студенте: Реализација посебних облика наставе

Обавештење за студенте који имају обавезу реализације посебних облика наставе од 27.11. до 8.12.2017. године:
  • Студенти који обављају праксу ван Београда, у обавези су да се првог дана праксе јаве у Полицијску управу у седишту, у 8.00 часова. Наредних  дана биће у одабраној полицијској станици, осим ако су у питању следеће Полицијске управе: Смедерево, Ниш, Пирот и Зрењанин. Ментори координатори  поменутих управа су сматрали да ће циљеви праксе бити успешније остварени ангажовањем студената у управама у седишту, него у полицијским станицама.
  • Студенти који праксу реализују у Полицијској управи за Град Београд, у обавези су да се првог дана праксе у 8.00. часова, јаве ментору-инструктору у полицијској станици по распореду праксе (Земун, Нови Београд, Савски венац, Палилула или Чукарица).
  • Студенти друге године основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу 8 радних дана у седишту ППУ, 1 радни дан у НКТЦ и 1 радни дан у просторијама КПА.
    Студенти II године Основних струковних студија криминалистике, полицијско-безбедносне групе и III године Основних академских студија криминалистике полицијске изборне групе имају обавезу задужења униформе 23.11.2017. од 10.00 до 11.00, уколико су њихове матичне ПУ НИШ, ЗАЈЕЧАР, ШАБАЦ,  ПРИЈЕПОЉЕ и ЛЕСКОВАЦ. Ментори координатори осталих ПУ нису сматрали да је студентима неопходна униформа.
  • Образац Дневног извештаја са праксе студенти могу преузети у електронској форми са сајта Академије.  Од студента се очекује да за сваки радни дан попуни извештај који ће потписати ментор-инструктор, непосредно одговоран за рад студента.

Адресе ПУ, можете преузети овде (PDF)
Дневник праксе, можете преузети овде (DOC)
Списак по управама, можете преузети овде (PDF)

Састанци са студентима који реализују праксу

  1. Друга година Основних струковних студија криминалистике, четвртак, 23.11. у 11.15, Владимир Кривокапић
  2. Друга година Основних академских студија криминалистике, среда, 22.11. у 8.15, Арчибалд Рајс
  3. Друга година основних академских студија Форензичко инжењерство, среда, 22.11. у 9.15, Учионица 11
  4. Трећа година основних академских студија криминалистике, среда, 22.11. у 10.15, Амфитеатар 3

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени