Мастер студије: Одбране мастер рада

 Дана 17. 2. 2021. године у 10,00 часова, у Учионици 4, студент Мастер академских студија криминалистике Урош Пејовић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Специфичности организационе структуре полицијских управа у Републици Србији“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Далибор Кекић, председник
- доц. др Бојан Јанковић, члан
- проф. др Данијела Спасић, ментор
Дана 17. 2. 2021. године у 10,00 часова, у Учионици 3, студент Мастер академских студија криминалистике Бојан Четник, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Анализа кривичног дела тешка крађа на територији Републике Србије“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Милан Жарковић, председник
- проф. др Оливер Лајић, члан
- проф. др Звонимир Ивановић, ментор
Дана 17. 2. 2021. године у 11,00 часова, у Учионици 3, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Зорана Попов, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Поступање полиције у процени ризика од насиља у породици“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Драгана Коларић, председник
- проф. др Далибор Кекић, члан
- доц. др Саша Марковић, ментор
Дана 18. 2. 2021. године у 9,30 часова, у Учионици 4, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Теодора Вуковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Конвенционалне технике испитивања осумњичених – Reid техника“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Валентина Баић, председник
- проф. др Оливер Лајић, члан
- проф. др Звонимир Ивановић, ментор
Дана 18. 2. 2021. године у 11,00 часова, у Учионици 4, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Далиборка Мићић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Психолошки профил вишеструког извршиоца кривичног дела силовања – студија случаја“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Даг Коларевић, председник
- проф. др Милан Жарковић, члан
- проф. др Валентина Баић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени