Мастер студије: Одбране мастер рада

Дана 12. 2. 2021. године у 9,00 часова, у Сали 400 (поткровље Наставне зграде), студент Мастер академских студија криминалистике Марко Стојановић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Угрожавање еколошке безбедности инвазивним врстама“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Александра Љуштина, председник
-    проф. др Саша Мијалковић, члан
-    проф. др Александра Љуштина, ментор

Дана 12. 2. 2021. године у 10,00 часова, у Сали за наставно научно веће, студент Мастер академских студија криминалистике Филип Миљковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Анализа обучености полицијских службеника Полицијске управе у Јагодини за употребу средстава принуде“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Саша Милојевић, председник
-    проф. др Горан Вучковић, члан
-    доц. др Бојан Јанковић, ментор

Дана 12. 2. 2021. године у 11.00 часова, у Сали 400 (поткровље Наставне зграде), студенткиња Мастер академских студија криминалистике Ана Кекић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Специфичности организационе структуре полицијских управа у Републици Србији“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Александра Љуштина, председник
-    проф. др Обрад Стевановић, члан
-    проф. др Драган Млађан, ментор

Дана 12. 2. 2021. године у 13.00 часова, у Сали за наставно научно веће, студент Мастер академских студија криминалистике Душан Ђокић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Еколошки деликти  у Републици Србији“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Драган Млађан, председник
-    проф. др Биљана Симеуновић-Патић, члан
-    проф. др Александра Љуштина, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени