Мастер студије: Одбране мастер рада

Дана 12. 2. 2021. године у 12.00 часова, у Учионици 4, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Јелена Крушчић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Кривичноправни и кривичнопроцесни аспекти неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога у Републици Србији“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Ђорђе Ђорђевић, председник
- проф. др Александар Бошковић, члан
- проф. др Дарко Маринковић, ментор

Дана 12. 2. 2021. године у 12.00 часова, у Сали 400 (поткровље Наставне зграде), студенткиња Мастер академских студија криминалистике Анђела Комљеновић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Еколошки криминалитет – шумска крађа“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Биљана Симеуновић-Патић, председник
- проф. др Ненад Радовић, члан
- проф. др Александра Љуштина, ментор

Дана 12. 2. 2021. године у 14.00 часова, у Сали 400 (поткровље Наставне зграде), студенткиња Мастер академских студија криминалистике Ана Јовановић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Криминал у време малолетништва као фактор криминалног понашања у одрасло доба“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Славиша Вуковић, председник
- проф. др Биљана Симеуновић-Патић, члан
- доц. др Ивана Радовановић, ментор

Дана 12. 2. 2021. године у 14.00 часова, у Кабинету информатике 3, студент мастер академских студија Информатика и рачунарство Ненад Ждраљевић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Мрежна баријера у функцији заштите рачунарске мреже“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Бранкица Поповић, председник
- проф. др Милан Глигоријевић, члан
- проф. др Петар Чисар, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени