Мастер студије: Одбране мастер рада

Дана 9. 2. 2021. године у 11.00 часова, у Учионица 4, студент Мастер академских студија криминалистике Марко Милановић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Анализа полицијских овлашћења са посебним освртом на употребу средстава принуде у МУП-у“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Сретен Југовић, председник
-    доц. др Радивоје Јанковић, члан
-    проф. др Горан Вучковић, ментор

Дана 11. 2. 2021. године у 13.00 часова, у Учионица 12, студент Мастер академских студија криминалистике Михајло Тодоровић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Значај мапирања криминала у сузбијању кривичног дела крађе“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Зоран Ђурђевић, председник
-    проф. др Дарко Маринковић, члан
-    проф. др Ненад Милић, ментор

Дана 11. 2. 2021. године у 13.30 часова, у Кабинету технике, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Биљана Радојевић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Смртна казна у Србији у XIX веку“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Тања Кесић, председник
-    доц. др Ивана Бодрожић, члан
-    проф. др Ивана Крстић-Мистриџеловић, ментор

Дана 11. 2. 2021. године у 12.30 часова, у Кабинету технике, студенткиња Специјалистичких академских студија криминалистике Марина Симићевић, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Међународни и национални инструменти за супротстављање прању новца и финансирању тероризма“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Зоран Ђурђевић, председник
-    проф. др Ненад Радовић, члан
-    проф. др Горан Бошковић, ментор

Дана 11. 2. 2021. године у 12.00 часова, у Кабинету технике, студент Мастер академских студија криминалистике Марко Ристић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Типолигије и анализа ризика од прања новца“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Зоран Ђурђевић, председник
-    проф. др Ненад Радовић, члан
-    проф. др Горан Бошковић, ментор

Дана 11. 2. 2021. године у 12.00 часова, у Сали за наставно научно веће, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Милена Станојевић-Милинковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Кривичноправна заштита животне средине у Кривичном законику Србије“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић, председник
-    проф. др Александра Љуштина, члан
-    доц. др Ивана Бодрожић, ментор

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени