Мастер студије: Одбране мастер рада

Дана 8. 2. 2021. године у 11.00 часова, у Учионици 4, студент Мастер академских студија криминалистике Драган Раичевић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Специфичности увуђаја саобраћајних незгода са одбеглим учесником“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Ивана Бјеловук, председник
-    проф. др Миладин Нешић, члан
-    проф. др Милан Жарковић, ментор

Дана 8. 2. 2021. године у 12.00 часова, у Учионици 4, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Катарина Жарковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Специјална истражна метода контролисане испоруке“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Горан Бошковић, председник
-    проф. др Звонимир Ивановић, члан
-    проф. др Дарко Маринковић, ментор

Дана 8. 2. 2021. године у 12.30 часова, у Учионици 4, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Александра Јовановић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Кривичноправни и медицински третман зависника“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Срђан Милашиновић, председник
-    доц. др Ивана Бодрожић, члан
-    проф. др Дарко Маринковић, ментор

Дана 9. 2. 2021. године у 12.30 часова, у Сали за наставно научно веће, студент Мастер академских студија криминалистике Предраг Илић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Злоупотреба службеног положаја као кривично дело у Кривичном законику Републике Србије“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић, председник
-    проф. др Драгана Коларић, члан
-    доц. др Ивана Бодрожић, ментор

Дана 9. 2. 2021. године у 13.30 часова, у Сали за наставно научно веће, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Андреја Николић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Забрана злостављања и мучења у Кривичном законику Србије“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић, председник
-    проф. др Драгана Коларић, члан
-    доц. др Ивана Бодрожић, ментор

Дана 10. 2. 2021. године у 10.00 часова, у Учионици 8, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Анђелка Раковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Управљање променама у полицијској организацији Републике Србије у функцији спречавања насиља у породици“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Обрад Стевановић, председник
-    проф. др Данијела Спасић, члан
-    проф. др Далибор Кекић, ментор

Дана 10. 2. 2021. године у 11.00 часова, у Учионици 4, студент Мастер академских студија криминалистике Марко Брајковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Кривично дело разбојништво на територији Полицијске Управе Јагодина“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Валентина Баић, председник
-    проф. др Тања Кесић, члан
-    проф. др Оливер Лајић, ментор

Дана 8. 2. 2021. године у 10.00 часова, у Сали за наставно научно веће, студент Мастер академских студија криминалистике Ахмет Бећири, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Особености прекограничних миграција и њихов конфликтни потенцијал“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Саша Мијалковић, председник
-    проф. др Саша Милојевић, члан
-    проф. др Срђан Милашиновић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени