Мастер студије: Одбране мастер рада

Дана 25. 1. 2021. године у 11.30 часова, у Учионици 2, студент Мастер академских студија криминалистике Бранимир Жуњић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Кривична дела против полне слободе учињена према малолетним лицима“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Тања Кесић, председник
- доц. др Ивана Бодрожић, члан
- проф. др Ђорђе Ђорђевић, ментор

Дана 26. 1. 2021. године у 10.00 часова, у Учионици 7, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Марија Антанасковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Обавештајне структуре терористичких и криминалних организација“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Младен Бајагић, председник
- проф. др Срђан Милашиновић, члан
- проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 26. 1. 2021. године у 14.00 часова, у Учионици 3, студент Мастер академских студија криминалистике Иван Романовић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Породични фактори, образовање и малолетничка делинквенција“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Славиша Вуковић, председник
- доц. др Ивана Радовановић, члан
- проф. др Биљана Симеуновић-Патић, ментор

Дана 27. 1. 2021. године у 10.00 часова, у Учионици 7, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Јована Бићанин, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Сарадња организованог криминала и обавештајно – безбедносних служби: случај „Лаки Лучијано““. пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- доц. др Драгана Чворовић, председник
- доц. др Марија Поповић-Манчевић, члан
- проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 27. 1. 2021. године у 12.00 часова, у Учионици 7, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Наталија Радуловић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Екстремистичко и терористичко деловање деструктивних секти“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- доц. др Марија Поповић-Манчевић, председник
- др Марта Томић, члан
- проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 27. 1. 2021. године у 11.00 часова, у Учионици 7, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Милица Сикимић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Критична инфраструктура као одредница националне безбедности“. пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Драган Млађан, председник
- доц. др Марија Поповић-Манчевић, члан
- проф. др Саша Мијалковић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени