Мастер студије: Одбране мастер рада

Дана 29. 9. 2020. године у 11.00 часова, у Учионици 7 , студенткиња мастер академских студија криминалистике Ђурђић Милијана, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Повезаност навијачког хулиганизма и организованог криминала и последице по националну безбедност“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

- доц. др Драгана Чворовић, председник

- доц. др Божидар Оташевић, члан

- проф. др Саша Мијалковић, ментoр

Дана 1. 10. 2020. године у 16.00 часова, у Сали наставно научног већа, студенткиња мастер академских студија криминалистике Александра Николић , јавно ће бранити мастер рад на тему: “ Криминалистичко-техничка анализа кривичног дела убиства “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

- проф. др Милан Жарковић, председник

- проф. др Тања Кесић, члан

- проф. др Ивана Бјеловук, ментoр

Дана 5. 10. 2020. године у 8.30 часова, у Сали наставно научног већа, студенткиња мастер академских студија криминалистике Тања Потпара, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Искоришћавање малолетних лица у порнографске сврхе“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

- проф. др Валентина Баић, председник

- проф. др Оливер Лајић, члан

- проф. др Звонимир Ивановић, ментoр

Дана 5. 10. 2020. године у 10.00 часова, у Сали наставно научног већа, студент мастер академских студија криминалистике Божидар Јанковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Прикупљање података из отворених извора и злоупотреба интернета од стране терористичких и екстремистичких организација “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

- проф. др Валентина Баић, председник

- проф. др Ивана Бодрожић, члан

- проф. др Звонимир Ивановић, ментoр

Дана 5. 10. 2020. године у 11.30 часова, у Сали наставно научног већа, студенткиња мастер академских студија криминалистике Бојана Круљ, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Поступање полиције у он-лајн истрагама кривичних дела из чл. 185 КЗРС “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

- проф. др Валентина Баић, председник

- проф. др Оливер Лајић, члан

- проф. др Звонимир Ивановић, ментoр

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени