Спец. студије: Одбране специјалистичког рада

Дана 25. 9. 2020. године у 10.00 часова, у Кабинету саобраћаја, студент специјалистичких академских студија криминалистике Милорад Мајкић, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Казнени поступци Срба пречана пред Краљевским Судбеним Столом у Митровици од 1886 до 1918. године“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
- проф. др Тања Кесић, председник
- проф. др Александар Бошковић, члан
- проф. др Ивана Крстић Мистриџеловић, ментoр

Дана 25. 9. 2020. године у 10.00 часова, у Сали наставно научног већа, студент специјалистичких академских студија криминалистике Зоран Борота, јавно ће бранити специјалистичкирад на тему: “Криминалистичка анализа кривичног дела неовлашћено коришћење туђег возила“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичкограда у саставу:
- проф. др Милан Жарковић, председник
- проф. др Оливер Лајић, члан
- проф. др Звонимир Ивановић, ментoр

Дана 24. 9. 2020. године у 11.00 часова, у Кабинету техничких средства полиције, студенткиња специјалистичких академских студија криминалистике Ђурђа Лакић, јавно ће бранити специјалистичкирад на тему: “Криминалистичка анализа фингираног убиства“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичкограда у саставу:
- проф. др Зоран Ђурђевић, председник
- проф. Даг Коларевић, члан
- проф. др Ненад Радовић, ментoр

Дана 25. 9. 2020. године у 10.00 часова, у Учионици 7, студент специјалистичких академских студија криминалистике Бојан Пелемиш, јавно ће бранити специјалистичкирад на тему: “Субверзивне методе ( средства и технике ) обавештајних служби за ликвидирање непријатеља“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичкограда у саставу:
- проф. др Радован Радовановић, председник
- проф. Дарко Маринковић, члан
- проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 25. 9. 2020. године у 11.00 часова, у Учионици 7, студенткиња специјалистичких академских студија криминалистике Даница Шпица, јавно ће бранити специјалистичкирад на тему: “Супростављање радикаализацији и насилном екстремизму који воде у тероризам у Републици Србији“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичкограда у саставу:
- доц. др Драгана Чворовић, председник
- доц. др. Божидар Оташевић, члан
- проф. др Саша Мијалковић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени