Мастер студије: Одбране мастер рада

Дана 24. 9. 2020. године у 11.00 часова, у Кабинету "Игор Урош", студент Мастер академских студија криминалистике Милош Томић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Жандармерија у Србији“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Дане Субошић, председник
- проф. др Данијела Спасић, члан
- проф. др Ивана Крстић-Мистриџеловић,ментор
Дана 24. 9. 2020. године у 11.00 часова, у Сали наставно научног већа, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Наташа Гудурић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Латентни трагови стопала “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Милан Жарковић, председник
- проф. др Радован Радовановић, члан
- проф. др Ивана Бјеловук,ментор
Дана 25. 9. 2020. године у 8.30 часова, у Сали наставно научног већа, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Милица Ранисављевић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Рачунарске преваре “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Валентина Баић, председник
- проф. др Оливер Лајић, члан
- проф. др Звонимир Ивановић, ментoр
Дана 25. 9. 2020. године у 11.00 часова, у Сали наставно научног већа, студенткиња Мастер академских студија криминалистике Милена Милошевић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Крађа моторних возила – актуелно стање и могућности превенције “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Тања Кесић, председник
- проф. др Валентина Баић, члан
- проф. др Оливер Лајић, ментор
Дана 25. 9. 2020. године у 10.00 часова, у Учионици 7, студент Мастер академских студија криминалистике Жељко Јосифовић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Злочини злоупотребе политичке моћи “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- доц. др Драгана Чворовић, председник
- доц. др Ивана Бодрожић, члан
- проф. др Саша Мијалковић, ментор
Дана 28. 9. 2020. године у 10.00 часова, у Сали наставно научног већа, студент мастер академских студија криминалистике Стефан Јеремић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Улога Арчибалда Рајса у разоткривању аустроугарских злочина у Србији у Великом рату“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Радомир Зекавица, председник
- проф . др Сретен Југовић, члан
- проф. др Ивана Крстић Мистриџеловић, ментoр
Дана 29. 9. 2020. године у 10.00 часова, у Сали наставно научног већа, студент мастер академских студија криминалистике Миљан Радоичић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Историјски развој биометријских идентификација“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Смиља Теодоровић, председник
- проф. др Бранкица Поповић, члан
- проф. др Ивана Крстић Мистриџеловић, ментoр
Дана 29. 9. 2020. године у 11.00 часова, у Kабинету технике, студенткиња мастер академских студија криминалистике Ивана Аџић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Криминалистичко – техничка (форензичка ) идентификација и регистрација лица “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Ивана Крстић Мистриџеловић, председник
- проф. др Бранкица Поповић, члан
- проф. др Ивана Бјеловук, ментoр
Дана 29. 9. 2020. године у 12.00 часова, у Сали наставно научног већа, студент мастер академских студија криминалистике Дубравко Деспотовић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Историјски развој судске фотографије“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Ивана Бјеловук, председник
- проф. др Александра Љуштина, члан
- проф. др Ивана Крстић Мистриџеловић, ментoр
Дана 29. 9. 2020. године у 13.00 часова, у Сали наставно научног већа, студент мастер академских студија криминалистике Немања Величковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Историјски развој дактилоскопије“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
- проф. др Ивана Бјеловук, председник
- проф. др Смиља Теодоровић, члан
- проф. др Ивана Крстић Мистриџеловић, ментoр

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени