Мастер и спец. студије: Одбрана рада

Дана 14. 2. 2018. године у 8,30 часова, у Сали наставног научног већа, студент мастер академских студија Бараћ Дејан, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Психофизички и социјално-материјални проблеми миграната у условима савремених миграционих кретања преко територије Републике Србије,“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Саша Мијалковић, председник
-    проф. др  Валентина Баић , члан
-    проф. др Милан Жарковић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 9,00 часова, у Сали наставно научног већа, студент специјалистичких академских студија Ћакић Дамир, јавно ће бранити специјалистички рад на тему:"Тешке крађе у викендицама као облик угрожавања имовине - спречавање и сузбијање" пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Оливер Лајић, председник
-    проф. др Звонимир Ивановић , члан
-    проф. др Милан Жарковић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Учионици 2, студенткиња специјалистичког академских студија Милошевић Марија, јавно ће бранити специјалистичког рад на тему:“Мере економске политике Владе Републике Србије за обнову и пружање помоћи накин елементарних непогода“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Драган Млађан, председник
-    проф. др Александар Чудан , члан
-    проф. др Јелена Радовић-Стојановић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени