Мастер и спец. студије: Одбрана рада

Дана 12. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Учионици 12, студенткиња мастер академских студија Пантелић Марија, јавно ће бранити мастер рад  на тему:  “Примена визуелајзерских алата на контролу безбедности социјалних мрежа ,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Петар Чисар, председник
-    доц. др  Кристијан Кук , члан
-    проф. др Драган Ранђеловић, ментор

Дана 12. 2. 2018. године у 11,30 часова, у Учионици 12, студент мастер академских студија Тодоровић Катарина, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Примена предикативног алата Cognos у сврху анализе за потребе полиције,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Петар Чисар, председник
-    доц. др Кристијан Кук , члан
-    проф. др Драган Ранћеловић, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 10,00 часова, у Кабинету тактике, студент мастер академских студија Младеновић Никола, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Традиционалне и неконвенционалне методе за детекцију трагова крви пронађених на месту криминалног догађаја“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Никола Милашиновић, председник
-    доц. др Ивана Бјеловук , члан
-    проф. др Смиља Теодоровић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 10,00 часова, у Кабинету техничких средстава полиције, студент мастер академских студија Милекић Младен, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Особености  рада командира чете опште намене жандармерије Министарства унутрашњих послова Републике Србије при извршавању посебних безбедносних задатака,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Обрад Стевановић, председник
-    проф. др Дане Субошић , члан
-    доц. др Далибор Кекић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Кабинету  техничких средстава полиције, студент мастер академских студија Радовановић Марко, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Репрезентативност организационих модела у војно-безбедносним организацијама у Европи,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Обрад Стевановић, председник
-    проф. др Саша Мијалковић , члан
-    доц. др Далибор Кекић, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Учионици 2, студенткиња мастер академских студија Милутиновић Јована, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Форензика у противпожарној заштити стамбених објеката,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др радован Радовановић, председник
-    проф. др Душан Јоксимовић , члан
-    доц. др Горан Јованов, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 9,00 часова, у Учионици 3, студент специјалистичких академских студија Марковић Горан, јавно ће бранити специјалистички рад на тему:“Систем физичко-техничког обезбеђења аеродрома,“  пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Саша Мијалковић, председник
-    доц. др Горан Јованов , члан
-    проф. др Радован Радовановић, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 10,00 часова, у Учионици 3, студент специјалистичких академских студија Самопјан Милан, јавно ће бранити специјалистички рад на тему:“Организација и методе обезбеђења резиденцијалних објеката од тероризма применом мера физичко-техничке заштите,“  пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Саша Мијалковић, председник
-    проф. др Саша Милојевић , члан
-    проф. др Радован Радовановић, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Учионици 3, студент специјалистичких академских студија Арсић Ненад, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “ Уређаји за снимање у пословима полиције,“  пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Жељко Никач, председник
-    доц. др Горан Јованов , члан
-    проф. др Радован Радовановић, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 13,00 часова, у Учионици 3, студенткиња специјалистичких академских студија Маринковић Анђелка, јавно ће бранити специјалистички рад на тему:“ Уређаји за снимање у пословима полиције,“  пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Стево Јаћимовски, председник
-    доц. др Ивана Бјеловук , члан
-    проф. др Радован Радовановић, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Учионици 2, студент специјалистичких академских студија Милетић Иван, јавно ће бранити специјалистички рад на тему:“Безбедносне физичко-географске карактеристике локације аеродрома и заштита аеродрома од терористичких напада,“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Радован Радовановић, председник
-    проф. др Стево Јаћимовски , члан
-    проф. др Слободан Миладиновић, ментор

 

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени