Мастер и спец. студије: Одбрана рада

Дана 12. 2. 2018. године у 10,00 часова, у Учионици 3, студент мастер академских студија Тинтор Владимир, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Легитимитет и легалитет командне одговорности у међународном кривичном праву,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић, председник
-    проф. др Александар Бошковић , члан
-    доц. др Ивана Бодрожић, ментор

Дана 12. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Кабинету методике, студенткиња мастер академских студија Шћекић Александра, јавно ће бранити мастер рад на тему:  “Морфолошке карактеристике полицијских службеника женског пола у полицији Абу Дабија,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Мирољуб Благојевић, председник
-    доц. др  Радивоје Јанковић , члан
-    проф. др Ненад Коропановски, ментор

Дана 12. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Кабинету тактике, студенткиња мастер академских студија Савић Ана, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Криминолошки аспекти рецидивизма и превентивни значај пеналног третмана утемељеног на индивидуалној процени ризика ,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић, председник
-    проф. др  Даг Коларевић , члан
-    проф. др Биљана Симеуновић-Патић, ментор

Дана 12. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Кабинету тактике, студент мастер академских студија Недељковић Марко, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Злоупотреба деце у сврхе организованог криминала,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Славиша Вуковић, председник
-    проф. др Биљана Симеуновић-Патић, члан
-    проф. др Горан Бошковић, ментор

Дана 12. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Учионици 10, студент специјалистичких академских студија Никшић Никола, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Предвиђања Семјуела Хантингтона из књиге“ Сукоб цивилизација и предустрој  светског поретка“, 2о година касније“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Саша Милојевић, председник
-    проф. др  Саша Мијалковић , члан
  -     проф. др  Срђан Милашиновић , ментор

Дана 12. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Учионици 8, студент специјалистичких академских студија Јаковљевић Милан, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Међузависност мултинационалних корпорација и међународних војних интервенција “, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Драган Млађан, председник
-    доц. др  Предраг Ћеранић , члан
  -     проф. др  Саша Мијалковић , ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Кабинету тактике, студент мастер академских студија Божовић Бојан, јавно ће бранити мастер рад на тему:  “Примена природних полимера у откривању латентних трагова отисака прстију,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Смиља Теодоровић, председник
-    доц. др Бојан Чалија, члан
-    проф. др Никола Милашиновић, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Учионици 8, студент мастер академских студија Костадиновић Ненад, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Веровања о невербалним  знаковима обмањујућег понашања,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Зоран Ђурђевић, председник
-    проф. др Звонимир Ивановић , члан
-    проф. др Валентина Баић, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 10,00 часова, у Кабинету методике, студент мастер академских студија Јевтић Душан, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Концепт полиције у заједници као део реформе полиције у Републици Србији,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Жељко Никач, председник
-    доц. др Бојан Јанковић , члан
-    доц. др Данијела Спасић, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Кабинету методике, студенткиња мастер академских студија Чекић Вања, јавно ће бранити мастер рад  на тему:   “Међународна полицијска сарадња у борби против тероризма са освртом на Републику Српску  ,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Дарко Маринковић, председник
-    проф. др Ненад Радовић , члан
-    проф. др Жељко Никач, ментор

Дана 13. 2. 2018. године у 10,00 часова, у Учионици 10, студенткиња специјалистичких академских студија Станић Марија, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Разлика између филогенетских и културолошких узорака  насиља, агресије и конфликата у друштву “, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Биљана Симеуновић-Патић, председник
-    проф. др  Даг Коларевић , члан
  -     проф. др  Срђан Милашиновић , ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 10,00 часова, у Учионици 3, студент мастер академских студија Кајганић Зоран, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Карактеристике и заступљеност насиља над женама на подручју општине Добој у БИХ ,“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Биљана Симеуновић- Патић, председник
-    доц. др Данијела Спасић , члан
-    проф. др Тања Кесић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Учионици 3, студент мастер академских студија Ћирин Драшко, јавно  ће  бранити мастер рад на тему: “Компарација положаја и улоге јавног тужиоца у кривичном поступку у концепту тужилачке и судске истраге ,“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Тања Кесић, председник
-    доц. др Ивана Бодрожић , члан
-    проф. др Александар Бошковић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 9,00 часова, у Учионици 3, студенткиња мастер академских студија Луковић Милица, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Поступање полиције у циљу заштите жртава насиља у породици ,“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Зоран Ђурђевић, председник
-    проф. др Биљана Симеуновић- Патић , члан
-    проф. др Тања Кесић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 13,00 часова, у Учионици 2, студенткиња мастер академских студија Ђорђевић Ивана, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Идентификација основних појмова о дигиталној особи на основу њиховог потписа,“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Драган Ранђеловић, председник
-    проф. др Петар Чисар , члан
-    доц. др Кристијан Кук, ментор

Дана 12. 2. 2018. године у 9,30 часова, у Учионици 10, студент специјалистичких академских студија Мирковић Душко, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Београдска полиција у Кнежевини и Краљевини  Србији,“  пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Радован Радовановић, председник
-    проф. др Обрад Стевановић , члан
-    доц. др Ивана Крстић-Мистриџеловић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 10,00 часова, у Кабинету методике, студент специјалистичких академских студија Грбић Мирослав , јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Почеци успостављања контроле рада полиције у Србији,“  пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Дарко Симовић, председник
-    проф. др  Радомир Зекавица , члан
  -     доц. др Ивана Крастић- Мисриџеловић , ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Кабинету информатике 2, студент мастер академских студија Окука Лука, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Сигурносни изазови употребе “паметних “ телефона“( smartphones)    пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Петар Чисар, председник
-    доц. др Кристијан Кук , члан
-    проф. др Бранкица Поповић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Кабинет информатике 2, студент мастер академских студија Лончаревић Милан, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Употреба алгоритама вештачке интелегенције у детекцији и анализи фацијалних експресија ,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Валентина Баић, председник
-    доц. др Кристијан Кук , члан
-    проф. др Бранкица Поповић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Кабинету тактике, студент мастер академских студија Бајић Марко, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“ Спречавање насиља међу осуђеницима у казненим заводима,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Дарко Симовић, председник
-    проф. др Зоран Ђурђевић , члан
-    проф. др Биљана Симеуновић- Патић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 13,00 часова, у Кабинету тактике, студенткиња мастер академских студија Божовић Драгана, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“ Медији и секундарна виктимизација,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Дарко Симовић, председник
-    проф. др Тања Кесић, члан
-    проф. др Биљана Симеуновић- Патић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 11,00 часова, у Учионици 3, студенткиња мастер академских студија Бојић Милица, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Правни положај задржаних лица у Републици Србији ,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Сретен Југовић, председник
-    проф. др Александар Бошковић , члан
-    проф. др Тања Кесић, ментор

Дана 14. 2. 2018. године у 12,00 часова, у Кабинету тактике, студенткиња мастер академских студија Милошевић Ивана, јавно ће бранити мастер рад  на тему:   “Виктимолошки аспекти сексуалних деликата,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Зоран Ђурђевић, председник
-    проф. др Валентина Баић , члан
-    проф. др Биљана Симеуновић- Патић, ментор

 

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени