Други степен: Одбранe мастер и специјалистичких радова

Дана 20. 10. 2017. године у 10,00 часова, у Учионици 8, студент   специјалистичких  академских студија Дробњаковић Павле, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Анализа употребе средстава принуде на подручју ПС Раковица за период од 2004 до 2013.године и значај увођења електронских евиденција на евидентирање употребе средстава принуде ,“  пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Бобан Милојковић, председник
-    проф. др Саша Милојевић, члан
-    проф. др Горан Вучковић, ментор 

Дана 20. 10. 2017. године у 12,00 часова, у Учионици 8, студенткиња   специјалистичких  академских студија Недић Милакара Јелена, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “ Стабилна инсталација за гашење пожара водом типа спринклер,“  пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Драган Млађан, председник
-    проф. др Стево Јаћимовски, члан
-    проф. др Радован Радовановић, ментор
                      
Дана 20. 10. 2017. године у 14,00 часова, у Учионици 8, студенткиња   мастер  академских студија Јаковљевић Ана, јавно ће бранити мастер рад  на тему: Обука службеника приватног обезбеђења за транспорт новца и вредносних пошиљки ,“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Радован Радовановић, председник
-     доц. др  Бојан Јанковић , члан
-    проф. др Саша Милојевић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени