Други степен: Одбранe мастер и специјалистичких радова

Дана 09. 10. 2017. године у 14,00 часова, у Учионици 1, студенткиња мастер академских студија криминалистике Одовић Милица, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Међународни уговори и међународни кривични судови након Првог светског рата“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Тања Кесић, председник
-    проф. др Александар Бошковић, члан
-    проф. др Ивана Крстић-Мистриџеловић, ментор

Дана 10. 10. 2017. године у 12,00 часова, у Кабинету саобраћаја, студенткиња мастер академских студија Васић Ивана, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “ Споразумо признању кривичног дела као поједностављена форма поступања у кривичним стварима,“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. дрТања Кесић, председник
-    доц. др Ивана Бодрожић, члан
-    проф. др Александар Бошковић, ментор
                      
Дана 10. 10. 2017. године у 13,00 часова, у Учионици 11, студент мастер академских студија Петровић Јован, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “ Геотопографско обезбеђење употребе жандармерије при успостављању нарушеног јавног реда и мира у већем обиму,“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Саша Милојевић, председник
-    доц. др Бојан Јанковић, члан
-    проф. др Бобан Милојковић, ментор
                      
Дана 10. 10. 2017. године у 12,00 часова, у Учионици 12, студент мастер академских студија информатике и рачунарства Станојевић Александар, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Примена fuzzy логике у апликацијамаза надгледање рачунарског система,“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Петар Чисар, председник
-    доц. др Кристијан Кук, члан
-    проф. др Драган Ранђеловић, ментор

Дана 10. 10. 2017. године у 11,00 часова, у Кабинет информатике 1, студенткиња мастер академских студија криминалистике Петровић Милица, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Место и улога ЦЕРТ тела у информационој безбедности“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Драган Ранђеловић, председник
-    проф. др Петар Чисар, члан
-    доц. др Кристијан Кук, ментор

Дана 11. 10. 2017. године у 11,00 часова, у Учионици 7, студенткиња специјалистичких академских студија криминалистике Пурић Валентина, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Савремене методе микроскопије у форензици“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Стево Јаћимовски, председник
-    проф. др Синиша Вученовић, члан
-    проф. др Радован Радовановић, ментор

Дана 12. 10. 2017. године у 8,30 часова, у Кабинету технике, студенткиња специјалистичких академских студија криминалистике Бојанић Славица, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Мерно-графички метод фиксирања затеченог стања на месту саобраћајних незгода“, пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Милан Жарковић, председник
-    доц. др Миладин Нешић, члан
-    доц. др Ивана Бјеловук, ментор

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени