Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Дана 29. 9. 2017. године у 10,00 часова, у Учионици 10, студент специјалистичких  академских студија Вучетић Иван, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Криминалистичка анализа кривичног дела убиства на подручју Полицијске управе Краљево“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Зоран Ђурђевић, председник
-    проф. др Даг Коларевић, члан
-    проф. др Ненад Радовић, ментор
-    
Дана 29.9.2017.године у 11,00 часова, у Кабинету тактике, студент специјалистичких академских студија Костић Срђан, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Оцењивање запослених у Војсци Србије“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Дане Субошић, председник
-    проф. др Обрад Стевановић, члан
-    доц. др Далибор Кекић, ментор

Дана 29.9.2017. године у 12,00 часова, у Кабинету тактике, студент специјалистичких академских студија Трајковић Бранко, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Пројектовање организационе јединице за корпоративну безбедност у аграрном предузећу “, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Обрад Стевановић, председник
-    проф. др Дане Субошић, члан
-    доц. др Далибор Кекић, ментор

Дана 2. 10. 2017. године у 11,00 часова, у Учионици 10, студенткиња специјалистичких академских студија Мићић Дариа, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Превенција корупције у области јавних набавки“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Горан Бошковић, председник
-    проф. др Александар Чудан, члан
-    проф. др Славиша Вуковић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени