Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Дана 18. 8. 2017. године у 10,00 часова, у Кабинету техничких средстава, студент  специјалистичких  академских студија Берисавац Александар, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Системи физичко-техничке заштите објеката на рекама и приобаљу“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Радован Радовановић, председник
-    проф. др Стево Јаћимовски, члан
-    проф. др Слободан Миладиновић, ментор

Дана 18. 8. 2017. године у 11,00 часова, у Кабинету техничких средстава, студенткиња  специјалистичких  академских студија Ивичић Драгана, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Механичка заштита у обезбеђењу лица, имовине и пословања“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Радован Радовановић, председник
-    проф. др Стево Јаћимовски, члан
-    доц. др Горан Јованов, ментор

Дана 31. 8. 2017. године у 11,00 часова, у Кабинету техничких средстава, студент специјалистичких  академских студија Ковачевић Едвард, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Системи заштите периметара у контроли приступа“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Бранкица Поповић, председник
-    проф. др Лазар Петровић, члан
-    проф. др Радован Радовановић, ментор

Дана 1. 9. 2017. године у 12,00 часова, у Кабинету техничких средстава, студент специјалистичких  академских студија Љајић Нермин, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Унапређење безбедности младих у локалној заједници“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Жељко Никач, председник
-    доц. др Драгана Чворовић, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 1. 9. 2017. године у 11,00 часова, у Кабинету техничких средстава, студент специјалистичких  академских студија Ранђеловић Никола, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Могућности злоупотребе малих беспилотних летелица – ''дронова'' у терористичке сврхе“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Радован Радовановић, председник
-    проф. др Александра Љуштина, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени