Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Дана 13. 10. 2016. године у 13,00 часова, у Учионици 7, студент специјалистичких академских студија Илић Срећко, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Међународни безбедносни режими у спречавању ширења нуклеарног наоружања“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др  Радован Радовановић, председник
-    проф. др  Драган Млађан, члан
-    проф. др  Саша Мијалковић, менто

Дана 13. 10. 2016. године у 14,00 часова, у Учионици 7, студент специјалистичких академских студија Костић Срђан, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Спрега албанског тероризма, организованог криминала и политике на Косову и Метохији“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др  Драган Млађан, председник
-    проф. др  Обрад Стевановић, члан
-    проф. др  Саша Мијалковић, ментор

Дана 13. 10. 2016. године у 10,00 часова, у Учионици 7, студент специјалистичких академских студија Обрадовић Филип, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Оцена стања безбедности на подручју ПУ Ваљево применом методе анализе ризика“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Дане Субошић, председник
-    проф. др Обрад Стевановић, члан
-    доц. др Далибор Кекић, ментор

Дана 13. 10. 2016. године у 11,00 часова, у Учионици 7, студент специјалистичких академских студија Дукић Милош, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Заступљеност организационих модела у организационим структурама специјалних јединица полиције у Европи“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Обрад Стевановић, председник
-    проф. др Дане Субошић, члан
-    доц. др Далибор Кекић, ментор

Дана 13. 10. 2016. године у 12,00 часова, у Учионици 7, студент специјалистичких академских студија Ђурђевић Марко, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Радни учинак полицијских службеника опште надлежности ПУ Ваљево“, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Дане Субошић, председник
-    проф. др Обрад Стевановић, члан
-    доц. др Далибор Кекић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени