Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Дана 8. 10. 2016. године у 10,00 часова, у Учионици 10, студенткиња специјалистичких академских студија Петровић Ивана, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Трагови људских излучевина на месту кривичног догађаја и њихов криминалистички и доказни значај “, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др  Радован Радовановић, председник
-    доц.  др  Ана Бранковић, члан
-    проф. др  Горан Илић, менто

Дана 10. 10. 2016. године у 10,00 часова, у Кабинету тактике, студент специјалистичких академских студија Рацић Илија, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Криминалистичко-стратешка процена учешћа организованих криминалних група у кријумчарењу дрога “, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др  Горан Бошковић, председник
-    проф.  др  Дарко Маринковић, члан
-    проф. др  Зоран Ђурђевић, ментор

Дана 10. 10. 2016. године у 12,00 часова, у Кабинету тактике, студенткиња специјалистичких академских студија Радојевић Наташа, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Криминалистичка анализа кривичних дела насиља у породици извршених од стране полицијских службеника “, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др  Ненад Радовић, председник
-    проф.  др  Даг Коларевић, члан
-    проф. др  Зоран Ђурђевић, ментор

Дана 10. 10. 2016. године у 12,30 часова, у Учионици 8, студент специјалистичких академских студија Плавшић Никола, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Уставносудска заштита људских права у Републици Србији “, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др  Сретен Југовић, председник
-    проф.  др  Тијана Шурлан, члан
-    проф. др  Дарко Симовић, ментор

Дана 10. 10. 2016. године у 10,00 часова, у Кабинету технике, студенткиња специјалистичких академских студија Станковић Весна, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Криминалистичко-техничке методе идентификације возила на основу трагова пронађених на месту саобраћајне незгоде “, пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др  Радован Радовановић, председник
-    проф.  др  Милан Жарковић, члан
-    проф. др  Ивана Бјеловук, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени