НПП КПА: Сви студенти студија II степена

Консултације код проф. др Александра Бошковића одржаваће се средом од 12:00-13:00 у кабинету предметног наставника.

Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 19.10.2021 године у 12 часова у учионици 7, студент  мастер академских студија на студијском програму мастер академске студије криминалистике Немања Алексић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Финансијеске истраге у Републици Србији“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

 • проф. др Зоран Ђурђевић, председник
 • проф. др Ненад Радовић, члан
 • проф. др Горан Бошковић, ментор

Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 18.10.2021 године у 12:00 часова у учионици 1, студент  мастер академских студија на студијском програму Управљање безбедносним ризицима  природних катастрофа Дејан Михајловић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “ Значај  стратегија  безбедности великих сила за безбедност Републике Србије у области ванредних ситуација“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

 • проф. др Саша Мијалковић, председник
 • проф. др Драган Млађан, члан
 • проф. др Марија Поповић Манчевић, ментор

НПП КПА: Сви студенти студија II степена

Студенти који су били спречени да изађу на испите у октобарском испитном року школске 2020/21. године, због Ковида 19, одобрава се полагање тих испита у новембарском - апсолвентском испитном року.

Студенти могу пријавити испите до 20.10.2021 године и у обавези су да поред пријаве испита, доставе и доказ о постојању спречености да изађу на испит. Званични текст обавештења

Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 18.10.2021 године у 10:00 часова у учионици 2, студент мастер академских студија криминалистике Саша Ђорђевић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Историјски развој полицијског образовања у Србији од краја 19. до почеткла 21. века“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

 • проф. др Драгослава Мићовић, председник
 • проф. др Ивана Бјеловук, члан
 • проф. др Ивана Крстић Мистриџеловић, ментор

Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 14.10.2021 године у 15 часова у учионици 12, студент  мастер академских студија информатике Милан Срећковић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Улога виртуелних лабораторија у реализацији курсева за информациону безбедност “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

 • проф. др Петар Чисар, председник
 • проф. др Кристијан Кук, члан
 • проф. др Бранкица Поповић, ментор 

Дана 14.10.2021 године у 16 часова у учионици 12, студент  мастер академских студија информатике Ђорђе Милошевић, јавно ће бранити мастер рад на тему: Безбедност веб апликација базираних на CMS – u :случај платформе MOODLEпред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

 • проф. др Бранкица Поповић, председник
 • проф. др Петар Чисар, члан
 • проф. др Кристијан Кук, ментор 

Дана 18.10.2021. године у 12 часова у учионици 2, студент  мастер академских студија криминалистике Владимир Алексић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Саслушање осумњиченог у предитражном поступку “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

 • проф. др Александар Бошковић, председник
 • проф. др Звнимир Ивановић, члан
 • проф. др Тања Кесић, ментор

Пријава за Секцију за информациону безбедност

Поштовани студенти, у октобру ће почети са радом Секција за информациону безбедност (за студенте мастер академских студија информатика и рачунарство). У наставку је дат линк ка формулару који требају попунити сви заинтересовани да буду чланови ове секције...

Мастер студије: смер: Криминалистике

Испит из предмета Криминалистичко профилисање планиран за 5.10.2021 године одржаће се са почетком у 15:00 часова у учионици 11.

Мастер студије: смер: Криминалистике

Испит из предмета Супротстављење насиљу у породици предвиђен за понедељак 4.10.2021 године одржаће се од 16:00 часова у учионици 10.

Мастер студије: смер: Криминалистика

Испити код проф. др Срђанa Милашиновића предвиђени за 5.10.2021 одржаће се са почетком у 8:00 часова у учионици 2.

Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 1.10.2021 године у 12 часова у учионици 9, студент мастер академских студија Степа Стјепановић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Обележја полицијских овлашћења у Републици Српској“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:

 • проф. др Дане Субошић, председник
 • проф. др Дарко Симовић, члан
 • проф. др Сретен Југовић, ментор

Мастер студије: смер: Криминалистике

Испит из предмета Основи искључења кривичног дела - права и дужности полицијских службеника уместо 2.10.2021 одржаће се 4.10.2021 године са почетком у 12:00 часова у учионици 3.

НПП КПА: Сви студенти Универзитета

Консултације код проф. др Александра Бошковића одржаће се 23.9.2021 године у са почетком у 13:00 часова у канцеларији предметног наставника.

Мастер студије: смер: Криминалистике

Испити из предмета Полиција и људска права и Полицијска субкултура одржаће се 14.9.2021 у 11:00 часова у учионици 9.

ДЕБАТА НА ТЕМУ „ ДА ЛИ ЈЕ ЗАШТИТА ЖРТАВА НАСИЉА АДЕКВАТНА ИЛИ НЕ“

Поштовани студенти, Правни факултет Универзитета у Београду  27. септембра 2021. године организује дебату на тему „Да ли је заштита жртава насиља адекватна или не?“ Циљ је да осам студената/студенткиња, дискутује са представницом невладине организације и представнице државне институције, уз модерацију професорке. Молим да се заинтересовани студенти пријаве проф. др Зорици Вукашиновић Радојичић, путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Више информација можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Земун, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени