НПП КПА: Имплементација информационог система е-Студент

На Криминалистичко-полицијском универзитету је у току имплементација информационог система е-Студент. Како ће се имплементација обављати фазно, тренутно је омогућено да студенти изврше логовање и проверу матичних података, ток студија односно упис семестара и статус, предметe које слушају у овом семестру и пријављене испите за јануарски испитни рок. Остали делови сервиса као што су школарина и слично биће имплементирани накнадно.

Пријава за фебруарски испитни рок би требало да буде омогућена преко ове платформе у зависности од техничких могућности, током јануара, а термини за пријаву испита и упутство за пријаву биће накнадно објављени. Моле се сви студенти да изврше проверу поменутих података и да о евентуалним грешкама и нејасноћама, а посебно ако испити за јануарски испитни рок нису пријављени како треба, обавесте Одсек за студентска питања на телефоне 011/3107218, 011/3107129 и 011/3107967 или путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Сервису је могуће директно приступити преко адресе https://student.kpu.edu.rs/ или приступом сајту Универзитета, мени Студент, подмени еСтудент.

Упутство за коришћење сервиса еСтудент можете преузети овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени