Објава одбране докторске дисертације 4.5.2022

Дана 11.5.2022 године у 12:00 часова на Криминалистичко-полицијском Универзитету у Сали наставно-научног већа, студенткиња докторских студија Форензичко инжењерство Александра Вуловић, јавно ће бранити докторску дисертацију на тему „Анализа утицаја аерополутаната на здравље људи са аспекта еколошке форензике“ пред Комисијом за одбрану докторске дисертације.

Студенти докторских студија Криминалистика и право

Настава из предмета Криминалистичка аналитика планирана за 29.4.2022 године неће бити одржана. Надокнада наставе биће у четвртак 5.5.2022 године од 14:00 часова.

Сви студенти докторских студија

Настава (3. година ОАСК - ПИГ и БИГ) и консултације код проф. др Бобана Милојковића заказани за среду 27.4.2022 године неће бити одржани.

Сви студенти докторских студија

Важећи распоред испитних рокова у школској години можете погледати овде.

Објава одбране докторске дисертације 19.4.2022

Дана 26.4.2022 године у 13:00 часова на Криминалистичко-полицијском Универзитету у Сали наставно-научног већа, студент докторских студија Криминалистика и право Илија Рацић, јавно ће бранити докторску дисертацију на тему "Организационо прилагођавање полиције потребама примене полицијско-обавештајног модела у Републици Србији" пред Комисијом за одбрану докторске дисертације.

 

Дана 29.4.2022 године у 12:00 часова на Криминалистичко-полицијском Универзитету у Сали наставно-научног већа, студент докторских студија Форензичко инжењерство Венезија Илијазија, јавно ће бранити докторску дисертацију на тему "Моделовање дистрибуције аерополутаната код акцидената у функцији информатичке подршке за рано реаговање" пред Комисијом за одбрану докторске дисертације.

 

Сви студенти докторских студија

Консултације код проф. др Славише Вуковића 13. и 20.4.2022 године одржаће се on-line преко е-учења у термину од 12:30 до 13:30.

Студенти докторских студија Информатике

Настава из предмета Напредна Web претраживања термин код проф. др Кристијана Кука планирана за уторак 12.4.2022 год. са почетком од 16:00 часова одржаће се on–line.

Студенти докторских студија Криминалистика и право

Настава из предмета Криминалистичка аналитика предвиђена за 8.4.2022 неће бити одржана. Надокнада ће се спровести у договору са предметним наставником.

НПП КПА: Свим студентима Универзитета ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

С обзиром на то да је усвојен нови Правилник о упису и студијама првог степена (који се налази на сајту КПУ) који се у овим одредбама примењује на све студенте КПУ достављамо текст члана који регулише оверу семестра.

 Овера семестра

Члан 15.

          Студенту може бити оверен семестар ако му наставници одговорни за предмет и посебне облике наставе на основу евиденције која се води, својим потписом у индексу потврде уредно похађање организованих облика наставе.

          Студент који је у току семестра одсуствовао са више од 20% наставе, не може добити потпис из тог предмета. Студент који није добио потпис дужан је да у наредној школској години поново упише и уредно похађа наставу ради добијања потписа и овере семестра.

          Изузетно, студенту који докаже да из оправданих разлога није остварио неопходан обим присуства на настави, који не сме бити у обиму већем од 1/3 предвиђеног фонда часова наставе у семестру, може бити оверен семестар на основу одобрења проректора за наставу, уз сагласност предметног наставника.

          Студент који није оверио семестар не може уписати наредну годину студија, а може полагати испите из оних предмета за које му је, у индексу, наставник својим потписом потврдио уредно похађање обавезних облика наставе.

Студенти докторских студија Криминалистика и право

Настава из предмета Криминалистика планирана за среду 20. и 27.4.2022 године одржаће се у уторак 19. и 26.4.2022 године у предвиђеним терминима on – line.

Студенти докторских студија Информатике

Настава из предмета Базе података и сигурност планирана за 6.4.2022 године биће одржане on – line по утврђеном распореду.

Сви студенти докторских студија - обавештење о консултацијама

Консултације код проф. др Александра Бошковића до краја летњег семестра одржаће се у следећим данима: 20. и 27.априла, 11. и 25. маја 2022. године од 12,00 часова у канцеларији у Ректорату КПУ.

НПП КПА: Студенти докторских студија - сви наставни планови

За време трајања априлског испитног рока од 25.3.2022 до 5.4.2022 године неће бити наставе.

Сви студенти докторских студија - Сви наставни планови

Консултације код проф. др Александра Бошковића планиране за 23.3.2022 неће се одржати због службеног одсуства наставника.

НПП КПА: Свим студентима Универзитета ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

Редовна пријава испита за априлски испитни рок обавиће се од 11. до 21. марта 2022. године. Сви студенти треба да пријаве испите преко сервиса Е-студент. Студентима који су до 11. марта  пријавили испите и доставили пријаве Студентској служби, пријава ће бити прихваћена. Пријаве испита од јунског испитног рока биће могуће извршити искључиво преко Е-студент сервиса. Упутство за коришћење Е-студент сервиса налази се на сајту КПУ секција Студенти, E-студент, Упутство за пријаву испита самофинансирајући.

Напомена: Моле се студенти да пре него што изврше уплату прочитају Упутство јер се у њему објашњава и на који начин треба уплатити накнаду за пријаву испита, као и да воде рачуна о томе да је потребно извршити уплату најкасније до 20. марта како би могли да пријаве испите до 21. марта. Објашњење се налази у упутству.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени