Учешће студената Криминалистичко-полицијског универзитета на 31. Новосадском полумаратону

Студенти Криминалистичко-полицијског универзитета били су учесници 31. Новосадског полумаратона, у недељу 24. марта 2024. године. Такмичење је свечано отворила председница Скупштине Новог Сада Јелена Маринковић Радомировић, пожелевши учесницима добродошлицу и сјајне резултате. Осим студената, такмичио се и велики број атлетичара, припадника Министарства унутрашњих послова Републике Србије и Министарства одбране.

Као и претходних година, поред главне полумаратонске трке дужине 21 километар, одржане су и пратеће трке, као што су штафетни полумаратон, рекреативно трчање од 10.5 километара, трка задовољства од пет километара, нордијско ходање, рекреативно трчање и шетње за децу предшколског узраста и трке ученика основних и средњих школа. На манифестацији је, упркос киши и хладном времену, учествовало 1.800 тркача, из двадесетак земаља, укључујући и државе региона.

Под такмичарским бројем 2020, екипа Криминалистичко-полицијског универзитета заузела је 8. место у генералном пласману од 24 пријављенe екипe, у категорији штафетни полумаратон, истрчавши стазу за 1:28:06. Екипу Универзитета  представљали су студенти: Тијана Ристић, Лука Стајић, Вук Голубовић, Михајло Марковић, Никола Јоцић и Вељко Талијан. Под такмичарским бројем 472, Драгољуб Милутиновић из редова запослених, истрчао је полумаратонску трку за 2:10:47.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени