Студенти Криминалистичко-полицијског универзитета учестовали на спортским сусретима на Војној академији

Поводом обележавања Дана Војне академије, у периоду од 5. до 14. марта 2024. године, организовани су спортски сусрети у касарни „Генерал Јован Мишковић“ на којем су се такмичили студенти Криминалистичко-полицијског универзитета, кадети Војне академије, студенти Факултета безбедности, Факултета спорта и физичког васпитања, ученици Војне гимназије и Средње стручне војне школе „1300“ каплара.

У спортском центру Војне академије, 5. марта и 6. марта 2024. године, учесници су се такмичили у баскету 3 на 3, а 14. марта 2024. године реализовано је такмичење у атлетици, у Атлетској дворани.

 Криминалистичко-полицијски универзитет представљало је пет студената који су остварили запажене резултате током такмичења у атлетици. Студенткиња прве године Основних академских студија криминалистике Јана Судимац освојила је 1. место у дисциплини бацање кугле, студенткиња Катарина Каровић у трци на 60 м, заузела је 5. место, а у дисциплини скок у даљ 7. место. Студенткиња Тијана Недељковић је у трци на 60 м, заузела 10. место, а у скоку у даљ 9. место, студент Мики Симић у дисциплини бацање кугле освојио је 7. место, а у трци на 60 м, заузео је 16. место, а студент Данијел Томић је у трци на 60 м, заузео 7. место, а у скоку у даљ освојио је 5. место.

Екипу КПУ 1 у баскету чинили су студенти: Лука Бајкић, Александар Ивковић, Урош Добросављевић и Вук Цвејић, а екипу КПУ 2 студенти: Мики Симић, Сергеј Рајичић, Вукашин Комленовић и Лука Панић.

Током такмичења владала је сјајна атмосфера међу учесницима који су се надметали у духу фер-плеја, али и публиком која је бодрила своје екипе. Организатори такмичења су се на крају надметања захвалили свим учесницима спортских сусрета и изразили наду да ће у будућности окупити још већи број факултета и студената.

 Пре почетка такмичења, шеф Одсека за менторски рад Никола Трајковић примио је захвалницу у име Криминалистичко-полицијског универзитета због учествовања студената на спортским сусретима, а имао је и част да уручи медаље победничким тимовима у баскету.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени