Кошаркашка секција

кошарка.jpgДруга лига у Првенству студената Београда у кошарци, у којој се такмичи и наша КПА, почиње 19. 2. 2011. Жребом који је одржан 9. 2. 2011. у просторијама УССБ одређено је да будемо у групи В. Састав групе је следећи:

  1. Maтематички факултет
  2. Војна академија
  3. Рачунарски факултет Универзитета Унион
  4. Криминалистичко-полицијска академија
  5. Правни факултет Универзитета Унион
  6. Студентски дом „Слободан Пенезић“

Одређен је и следећи распоред по колима:

  1. прво коло: Рачунарски факултет Универзитета „Унион“ – КПА;
  2. друго коло: Студентски дом „Слободан Пенезић“ – КПА;
  3. треће коло: КПА – Правни факултет Универзитета „Унион“;
  4. четврто коло: Математички факултет – КПА;
  5. пето коло: КПА – Војна академија.

Термини утакмица биће одређени 16. 2. 2011. на састанку свих представника екипа. Утакмице ће се играти у сали Филозофског факултета. Сви који желе могу да им присуствују и тиме пруже подршку нашем покушају да што боље представимо КПА.

У суботу 12. 2. 2011. играли смо пријатељску утакмицу са Машинским факултетом у сали основне школе „Јосиф Панчић“. Због почетка распуста, болести и испита који поједини играчи имају, дошли смо у знатно ослабљеном саставу и одиграли утакмицу са само шест играча. Машински факултет је довео све своје играче (16). На самом почетку утакмице, док се ми још нисмо навикли на обруч, они су повели, а након тога смо играли егал скоро до краја, када смо још мало смањили заостатак и на крају изгубили са 13 поена разлике. Утакмица је била најбољи начин да проверимо колико добро у овом тренутку можемо да играмо у ослабљеном саставу, као и прилика да се дружимо са студентима других факултета. О томе како смо се представили најбоље сведочи да су нас непосредно после завршетка утакмице позвали да одиграмо још једну утакмицу пре почетка лиге.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени