Београдски карневал бродова 2015

02092015.jpgДана 29. августа 2015. године, у организацији Туристичке организације Београда је одржана манифестација под називом „Београдски карневал бродова 2015“. Карневал је одржан у савском акваторијуму на потезу од Бранковог до Савског моста и трајао је од 18.00 часова до 23.00 часа.
У договору с организаторима, током програма је било ангажовано 20 студената Криминалистичко-полицијске академије који су обављали послове обезбеђења у сарадњи с припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Србије и службеницима компаније G4S. Студенти су носили мајице с логом Београдског карневала бродова и били распоређени на више пунктова.
Манифестацију је отворио градоначелник Београда др Синиша Мали. Самој манифестацији је присуствовало око 1.000 учесника и 10.000 посетилаца. Студенти Академије су својим учешћем допринели промоцији Криминалистичко-полицијске академије, као и туристичке понуде и наутичког туризма града Београда. Припреме за ангажовање студената су организовали ментори Александар Ердељац и Никола Трајковић, док је са студентима током манифестације био ментор Раша Димитријевић.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени