Свечано уручене дипломе свршеним студентима другог степена студија

Свечаност поводом доделе диплома свршеним студентима другог степена студија Криминалистичко-полицијског универзитета одржана је у петак, 7. јуна 2024. године. Програм је отпочео интонирањем државне и студентске химне, након чега се, у име ректора Криминалистичко-полицијског универзитета проф. др Зорана Ђурђевића, дипломираним студентима обратио проректор за наставу проф. др Ненад Милић. Проректор Милић је истакао чињеницу да се на Универзитету, студијски програми континуирано унапређују и развијају, а да се, у сарадњи са колегама из Министарства унутрашњих послова, апликативна знања развијају кроз практичне облике наставе.

 „Колико смо у томе успели, ви најбоље знате. Данас је дан када се присећате уложеног труда, непроспаваних ноћи, одрицања вас и ваших породица али у исто време, будите поносни на оно што сте постигли. Осим свог ума, образујте своју душу, своје срце, јер само свестрано образовани људи могу бити носиоци промена које намеће савремено друштво“, закључио је проректор Милић.

Проректор за наставу проф. др Ненад Милић и руководиоци департмана Криминалистичко-полицијског универзитета проф. др Бранкица Поповић, проф. др Радомир Зекавица и проф. др Никола Милашиновић уручили су дипломе студентима на студијским програмима студија другог степена. У школској 2022/2023. години, на студијама другог степена дипломирало је укупно 183 студента, на следећим студијским програмима:

Специјалистичке академске студије криминалистике (24)

Мастер академске студије криминалистике (119)

Мастер академске студије Форензичко инжењерство (14)

Мастер академске студије Информатика и рачунарство (17)

Мастер академске студије Управљање безбедносним ризицима природних
катастрофа (6)
Мастер академске студије Национална безбедност (3)

Свечаном уручењу диплома присуствовало је 92 студента. Након свечане доделе диплома, у парку Универзитета организован је пригодан коктел, у част дипломаца, будућих лидера, истраживача, стручњака и носиоца промена.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени