Представници Криминалистичко-полицијског универзитета и Министарства унутрашњих послова одржали су радни састанак у основној школи „Стеван Дукић“ на Палилули у оквиру пројекта „Заједно и безбедно кроз детињство“

У оквиру реализације пројекта „Заједно и безбедно кроз детињство“ представници Криминалистичко-полицијског универзитета и Министарства унутрашњих послова посетили су Основну школу „Стеван Дукић“ на Палилули, 19. марта 2024. године.

Ректор Универзитета проф. др Зоран Ђурђевић, менаџер Драгана Анђелковић Глишовић, асистент Санела Андрић, шеф Одсека за малолетничку делинквенцију Службе за сузбијање криминала Управе криминалистичке полиције у Дирекцији полиције, потпуковник полиције Оливера Зечевић, инспектор за унапређење пословних процеса и координацију послова у линијама рада I у кабинету министра, капетан полиције Тања Цветановић, начелник Одељења за сузбијање малолетничке делинквенције у Управи криминалистичке полиције ПУ за град Београд мајор полиције Небојша Апостоловић и шеф Одсека за сузбијање криминала у ПС Палилула Владимир Миљковић присуствовали су радном састанку са директорком школе Марином Мунитлак, која је са сарадницима, похвалила посвећен рад и комуникацију школског полицајца са ученицима, као и одлично прихватање радионица које се спроводе у оквиру пројекта.

Изнето је усаглашено мишљење о потреби организовања радионица за родитеље, који су веома значајни у пружању подршке својој деци и то нарочито из области безбедности деце на интернету, заштите од вршњачког насиља и превенције вршњачког насиља у стварном и виртуелном окружењу. Посебну пажњу треба посветити превенцији злоупотребе дрога и превенцији дигиталног насиља на друштвеним мрежама, а учешће у радионицама треба спровести пре свега према критеријуму интересовања и добре воље.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени