Одржан састанак представника Криминалистичко-полицијског универзитета, Амбасаде Француске у Србији и Националне полицијске школе Француске

Радни састанак представника Криминалистичко-полицијског универзитета, Амбасаде Француске у Србији и Националне полицијске школе Француске (École Nationale Supérieure de la Police – ENSP) одржан је у четвртак, 1. фебруара 2024. године у просторијама Универзитета, уз онлајн укључење представника из Француске.

Састанку су присуствовали аташе за унутрашњу безбедност у Србији и Црној Гори при Амбасади Француске у Србији, господин Алан Руден  (Alain Rouden) и асистент Службе за унутрашњу безбедност при Амбасади Француске Јана Јанковић, док су путем видео линка присутни били заменик директора Националне полицијске школе Француске, генерални секретар Вилијам Марион (William Marion), шеф одсека за међународну сарадњу потпуковник Седрик Санторо (Cedric Sаntoro) и инжењер за науку и истраживања Франсо Брија (François Briat).

Ректор Криминалистичко-полицијског универзитета проф. др Зоран Ђурђевић, са сарадницима, представио је организациону структуру, студијске програме, научно-истраживачку делатност, као и резултате активности у смеру унапређења услова за студирање и рад. Током састанка, било је речи о формализовању сарадње две високошколске установе потписивањем Споразума о сарадњи, али и о могућностима и модалитетима за реализовање заједничких активности, које ће допринети развоју и напретку обе институције.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени