Учешће проректора Криминалистичко-полицијског универзитета на Другој годишњој конференцији о образовању Републике Србије

Проректор за интеринституционалну сарадњу Криминалистичко-полицијског универзитета, проф. др Ненад Радовић присуствовао је Другој годишњој конференцији о образовању, која је одржана у суботу 27. јануара 2024. године у Палати Србија.

Годишња конференција о образовању организује се на иницијативу Кабинета председнице Владе, у циљу сумирања системских активности, размене искуства и покретања дијалога. На конференцији су представљени и резултати учињеног у последњих годину дана, од прве годишње конференције.

Председница Владе Србије Ана Брнабић истакла је да у 21. веку – веку науке, технологије, креативности, стваралаштва, без јаког образовног система нема јаке земље и истакла да је из тог разлога образовање увек било у самом врху приоритета Владе Србије.

На скупу су говорили и министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић, министар информисања и телекомуникација Михаило Јовановић, министарка науке, технолошког развоја и иновација Јелена Беговић и директорка Канцеларије за дуално образовање Габријела Грујић.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени