Одржана манифестација Дан отворених врата Криминалистичко-полицијског универзитета

Манифестација Дан отворених врата Криминалистичко-полицијског универзитета одржана је у петак, 26. јануара 2024. године, уз присуство више од 150 заинтересованих будућих студената.

Универзитет отвара своја врата како би пружио посетиоцима увид у богатство академских програма, истраживачких могућности и студентског живота. Руководиоци департмана и стручних служби, наставници и студенти Универзитета представили су посетиоцима различите студијске програме, ваннаставне активности али и услове Конкурса и начин реализације пријемног испита. Будући студенти су имали прилику да разговарају са професорима, истраже кампус и поставе питања како би боље разумели све аспекте универзитетског живота.

У оквиру практичних приказа, организован је тактичко-технички збор са приказом наоружања и реализоване су вежбе Увиђај кривичног дела убиства, вештачење трагова обуће и оружја; Детекција крви; Детекција пљувачке; Детекција латентних трагова папиларних линија праховима;  Дуст лифтер и Форензичка анализа материјала.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени