Представници Правног факултета Универзитета у Салерну посетили Криминалистичко-полицијски универзитет

У оквиру међународне интеринституционалне сарадње Криминалистичко-полицијског универзитета и Правног факултета Универзитета у Салерну, представници партнерске институције из Италије посетили су КПУ, у среду, 15. 11. 2023. године.

Проф. др Терезу Русо (Teresa Ruso), професорку Правног факултета у Салерну и руководиоца пројекта (Chair Holder) EUVALWEB , финансираног од стране Европске комисије, Jean Monnet Chair In Promoting Public Awareness on Enlargement Policy, EU Values and the Western Balkan's Аccession и Стефана Бусила (Stefano Busillo), докторанда и сарадника у настави и пројекту, примили су проф. др Александар Бошковић, проректор за финансије Криминалистичко-полицијског универзитета и проф. др Ивана Бодрожић, академски Ерасмус+ координатор Криминалистичко-полицијског универзитета и члан међународног пројекта, који реализује Правни факултет у Салерну.

Како две високошколске институције имају потписан уговор о сарадњи током састанка су разматране теме и предлози везани за даљи развој научне и пројектне сарадње, кроз организацију заједничких конференција, округлих столова, штампе публикација и размене наставног особља.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени