Наставак сарадње Криминалистичко-полицијског универзитета и ЈП Пошта Србије

Вршилац дужности директора Јавног предузећа „Пошта Србије“ господин Зоран Ђорђевић посетио је Криминалистичко-полицијски универзитет у петак 8. септембра 2023. године, ради евалуације пројектних активности на реконструкцији стрељане.

Наиме, Јавно предузеће Поште Србије, као друштвено одговорна компанија, већ неколико година пружа изузетну подршку унапређењу услова студирања и рада на Криминалистичко-полицијском универзитету али и реализацији других пројеката од важности. Донацијом од око 10 милиона динара, ЈП „Пошта Србије“ у 2023. години подржава реконструкцију, адаптацију и модернизовање стрељане Универзитета, како би обука студената у руковању ватреним оружјем  била на највишем могућем нивоу.

Током састанка, ректор проф. др Зоран Ђурђевић са сарадницима проректором за наставу проф. др Ненадом Милићем, проректором за науку проф. др Тањом Кесић, проректором за материјално-финансијске послове проф. др Александром Бошковићем и проректором за интеринституционалну сарадњу проф. др Ненадом Радовићем представио је пројекат реконструкције, као и резултате досадашњих активности.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени