Студијско путовање у Републику Српску

У периоду од 22. априла до 23 априла 2023. године, 10 студената Криминалистичко-полицијског универзитета, заједно са проф. др Душаном Јоксимовићем, асистентом Николом Митровићем и референтом за менторски рад и безбедност Татјаном Радовић боравило у Републици Српској, где су са представницима Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и представницима Војске Републике Србије учествовали у комеморативним свечаностима поводом обележавања значајних историјских догађаја из ослободилачких ратова Србије.
Студенти су у Републици Српској присуствовали манифестацији поводом Дана сећања на жртве усташког злочина у концентрационом логору Јасеновац у Другом светском рату, која је одржана у Спомен подручју Доња Градина код Козарске Дубице 23. априла 2023. године.
Комеморација је одржана уз присуство председника Републике Србије Александра Вучића, председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика, председнице Републике Српске Жељке Цвијановић и министара у владама РС и Србије.
Студенти Универзитета су узели учешће у протоколарном делу комеморација и за свој рад су похваљени од стране државног секретара Зорана Антића

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени