Свечани пријем бруцоша

Свечаним пријемом који је одржан 1. октобра 2014. године у амфитеатру др Арчибалд Рајс, Академија је дочекала нову генерацију студената уписаних на основне студије. Свечаности су присуствовали: министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, саветници и помоћници министра, директор полиције, генерал полиције Милорад Вељовић, руководиоци организационих јединица МУП-а Републике Србије, директори музеја, представници Народне библиотеке, директор Завода за заштиту здравља радника МУП-а, представници локалне самоуправе, директор Руско-српског хуманитарног центра у Нишу Виктор Викторович Сафјанов, наставници и сарадници Академије. Свечаност је отворио студентски хор Академије извођењем државне и студентске химне.

Поздравну реч одржао је декан Академије, проф. др Горан Милошевић.

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић у свом обраћању пожелео је студентима успешну академску годину, истакавши да су се определили за часну, сложену и одговорну професију од посебног интереса за грађане и државу, а да успех који буду постигли током студија јесте потврда успеха и угледа Академије која је наставила традицију високог полицијског образовања дугу један век.

Декан Академије проф. др Милошевић уручио је књиге студентима који су остварили највишу просечну оцену у школској 2013/2014. години. Награђени су, на академским студијама: на првој години, Стефана Јокић, за просечну оцену 9,30, на другој години Надежда Спајић, за просечну оцену 9,70 и на трећој години Игор Цветановић, за просечну оцену 9,90, а на струковним студијама: на првој години Младен Илић, за просечну оцену 8,30 и на другој години Лазар Милић, за просечну оцену 8,80.

Свечаност је завршена пригодним музичким програмом у извођењу студентског хора Академије.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени