Представници Универзитета успешно завршили напредни ниво курса „Развој и обука предавача“

Напредни ниво курса „Развој и обука предавача“, у организацији Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци ИЦИТАП (International Criminal Investigative Training Assistance Program ICITAP) а под покровитељством Бироа за међународну борбу против наркотика и спровођење закона (INL) Министарства правде Сједињених Америчких Држава, одржан је у Врњачкој бањи у периоду од 27. фебруара до 3. марта 2023. године.

На самом почетку радног дела обуке, присутнима су се обратили директор програма ИЦИТАП у Србији, господин Скот Хетфилд (Scott Hatfield), ректор Универзитета проф. др Зоран Ђурђевић и предавачи на обуци, међународни експерти Тимоти Јановик (Timothy Janowick) и Мајкл Хол (Michael Hall). Они су полазницима пожелели успешан рад и остваривање циљева обуке, а то су усавршавање компетенција предавача за креирање, успешно вођење и евалуацију различитих облика наставе, али и способности да своја знања и вештине у будућности пренесу својим колегама.

Полазници курса били су представници Министарства унутрашњих послова, Центра за основну полицијску обуку, Центра за полицијску обуку и Криминалистичко-полицијског универзитета. Представници Универзитета на наведеном курсу били су др Раша Димитријевић, мср Александар Сакач, мср Санела Андрић, мср Немања Вучковић, мср Никола Митровић и мср Анђела Павловић.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени