Радна посета делегације Министарства унутрашњих послова Црне Горе

У четвртак, 22. децембра 2022. године, Криминалистичко-полицијски универзитет је посетила делегација Министарства унутрашњих послова Црне Горе у саставу, проф. др Александар Ивановић, руководилац Јединице за обуку, образовање и науку у Управи полиције Црне Горе, и Петар Крстајић, шеф Кабинета директора полиције Црне Горе.

У оквиру посете, проф. др Александар Ивановић одржао је гостујуће предавање на тему “Утврђивање истине у криминалистичко-полицијским истрагама“ за студенте друге и треће године Основних струковних студија криминалистике.

Делегацију из Црне Горе угостили су представници управе Криминалистичко-полицијског универзитета: ректор Универзитета проф. др Зоран Ђурђевић, проректор за интеринституционалну сарадњу проф. др Ненад Радовић, проректор за науку проф. др Тања Кесић, проректор за наставу проф. др Ненад Милић,  проректор за материјално-финансијске послове проф. др Александар Бошковић и проф. др Ивана Бјеловук. Ректор проф. др Зоран Ђурђевић, заједно са сарадницима, упознао је госте са организационом структуром, студијским програмима и научноистраживачким радом Криминалистичко-полицијског универзитета. Такође, представио је активности и планове у смеру стратешког рада и развоја Универзитета.

Током састанка, говорило се и о наставку сарадње у следећим областима: заједничког организовања обука, саветовања, објављивање научних радова у часописима партнерске институције, одржавању гостојућих предавања као и организацији студијских посета.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени