Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања посетио Криминалистичко-полицијски универзитет

Криминалистичко-полицијски универзитет посетио је државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор, у среду 24. августа 2022. године. Државног секретара Миодрага Капора примио је ректор Универзитета проф. др Зоран Ђурђевић, са сарадницима проректором за интеринституционалну сарадњу проф. др Ненадом Радовићем, правним саветником Нином Николић, шефом Одсека за менторски рад и безбедност Миланком Кошанином и стручним сарадником Анђелом Павловић.

Државни секретар је приликом посете изразио захвалност за досадашњу успешну сарадњу Министарства и Универзитета али и наде у смеру даљег неговања и интензивирања заједничких активности ове две институције. Студенти Криминалистичко-полицијског универзитета традиционално су део делегације Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања приликом обележавања важних историјских догађаја, а за свој ангажман похваљени су од стране представника Министарства. Ректор Универзитета проф. др Зоран Ђурђевић рекао је да Универзитет са задовољством учествује у активностима које организује Министарство, истакавши да ће таква пракса засигурно бити настављена и у наредним годинама.

 Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени