Семинар за стручно оспособљавање припадника Службе за криминалистичку аналитику

Семинар за стручно оспособљавање припадника Службе за криминалистичку аналитику Министарства унутрашњих послова Републике Србије одржан је на Криминалистичко-полицијском универзитету од 13. јуна до 1. јула 2022. године. Реч је о првом програмском садржају тог типа, који су организовали и реализовали Универзитет, Управа криминалистичке полиције и Сектор за људске ресурсе. Наставу су држали еминентни стручњаци с Универзитета и из организационих јединица Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

Након 15 наставних дана и 120 часова одржаних у оквиру осам модуларних јединица, семинар је успешно завршен у петак, 1. јула 2022. године. Свечаности уприличеној тим поводом присуствовали су ректор Универзитета проф. др Зоран Ђурђевић, начелник УКП-а Богдан Пушић, помоћник начелника УКП-а Иван Брандић, начелник Службе за криминалистичку аналитику Синиша Милковић и шеф Катедре криминалистичких наука проф. др Дарко Маринковић. Начелник УКП-а Богдан Пушић и ректор Универзитета проф. др Зоран Ђурђевић захвалили су полазницима семинара за преданост и успешност у континуираном професионалном усавршавању и образовању и уручили им сертификате.

Ово је био тек први у низу семинара који ће се у наредном периоду организовати за припаднике Службе за криминалистичку аналитику Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени